A Maxlube ATF automata hajtóműolaj speciálisan megválasztott magas minőségű hidrogénezett alapolajból és kiváló minőségű, speciálisan összeállított adalékcsomagból készülnek. Piros színű.

Használatával járó előnyök:
Magas színtű kopásvédelem az automata hajtóművek számára
Kiváló termikus és oxidációs stabilitásának köszönhetően a hosszú felhasználási idő alatt a hajtóműben nem képződik üledék és lerakódás.
Nagyon jó hidegfolyási tulajdonságának köszönhetően könnyű hidegindítást és jó alacsony hőmérsékleti viselkedést biztosít.
Alacsony teljesítményvesztés és optimális hatásfokot biztosít a hidraulikus rendszer és a hidraulikus forgatónyomaték átalakító számára.
Nagyon jó tömítés összeférhetőség

Alkalmazási terület:
A MaxlubeÒ ATF automata hajtóműolaj használható minden olyan automata sebességváltóban ahol a GM Dexron IID gépgyártói specifikáció az előírás.
Használható továbbá ott, ahol magas minőségű és gépgyártói specifikációt kielégítő munkafolyadék használata szükséges, mint pl. kézi kapcsolású hajtóművek, szervó- és hidraulikus rendszerek személygépkocsiknál, haszongépjárműveknél, mezőgazdasági- és útépítő gépeknél- és berendezéseknél, valamint tengeri szállításnál.